Új polcrendszerekkel üzletben, raktárban is hosszú távra tervezhet

Az új polcrendszereinkkel könnyedén és helytakarékosan tudja berendezni az eladóteret vagy a raktárat. Termékeink az új polcok minden előnyével rendelkeznek.

Mi kerül az üzletbe, mivel rendezhető be a raktár?

Az üzletberendezés alapvető eleme a polcrendszer. A fali egységeknek legalább kettő funkciója van, egyrészt kiemelik a terméket, másrészt tárolják azt. A mutatós, új fémpolcokkal berendezett eladótérbe szívesen lépnek be a vásárlók. A rendezett, átlátható üzletben könnyebben el lehet igazodni, a vásárlók egy ilyen helyen több időt is eltöltenek, ami nagyobb profitot is jelenthet az üzlet számára.

A polcrendszer akkor felel meg az alapvető követelményeknek, ha az árura felhívja a figyelmet, előnyösen mutatja be, ugyanakkor képes megőrizni az állapotát és minőségét.

Nemcsak az üzletben, de a hozzátartozó raktárhelyiségben is szerephez jutnak a polcok. Az új raktári polcrendszerek kitűnően állják a sarat, bírják a nagyobb súlyt is. Emiatt is megéri a használt helyett új fémpolcokba fektetni, mert maximális teljesítményű és kifogástalan állapotú berendezéssel valóban hosszú távra tud tervezni.

Új polcrendszerek
Új polcrendszerek
Új polcrendszerek

Az eladótér alapdarabjai

Milyen elemeket érdemes beszerezni az eladótérbe? A polcrendszer önmagában még nem minden, csupán alapja a berendezésnek. A több polcos elemek kerülhetnek a falak elé, de a teret felosztó sorokba is lehet rendezni őket. A két oldalas gondolákhoz kapcsolódik a végzáró elem, ami további hasznos helykihasználást és pakolható felületet biztosít az üzletben. Nem maradhatnak ki a sorból a perforált hátfalas egységek sem, amiket kampókkal kombinálva lehet kihasználni.

A jól megtervezett polcrendszerekkel, a maximálisan kihasznált eladótérben a teljes termékválasztékot be tudja mutatni. Érje el, hogy a vevők ne csak benézzenek az üzletbe, hanem vásároljanak is, majd vissza is térjenek!

Ezek az üzletberendezés, illetve az üzlethez tartozó raktár alapvető elemei. Mindegyiket megtalálja az új polcrendszereket is forgalmazó áruházunkban. Amennyiben valamelyik termékünk felkeltette az érdeklődését, írjon nekünk vagy lépjen kapcsolatba velünk telefonon!

Kérjen árajánlatot!

Ha igénybe szeretné venni szolgáltatásunkat, kérem keressen elérhetőséginken!

+36705281162