A pontos árért kérjük keressen minket valamelyik elérhetőségünkön.

Prospektus tartók használatával nem lesz többé rendetlenség az asztalon!

Egy olyan üzletben, ahol sokféle termékkatalógus megtalálható, néha nem egyszerű rendet tartani. Az érdeklődők hajlamosak mindbe belelapozni, így a különféle katalógusok könnyen összekeverednek és szétszóródnak. Annak érdekében, hogy megelőzzük az ilyen fajta káosz kialakulását, érdemes néhány prospektus tartót beszerezni.

A prospektus tartók használatával rendezetten és egymástól elkülönítve helyezhetőek ki a katalógusok, így könnyebb megőrizni a pult rendezettségét. Az általunk kínált prospektus tartók egyszerű, de igényes megjelenésűek, nem foglalnak nagy helyet. Termékeink strapabíróak, hosszú élettartamúak, megállják a helyüket nagyobb forgalmú üzletekben is. Érdemes belőlük néhány tartalék darabot is beszerezni, hogy a legújabb katalógusok is azonnal kikerülhessenek a vásárlótérbe.

Szeretne Ön is egyszerűen rendet tartani üzletében? Megunta az összevisszaság látványát a pulton? A legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ha kérdése van vagy árajánlatot szeretne kérni prospektus tartóinkra!

Kérjen árajánlatot!

Ha igénybe szeretné venni szolgáltatásunkat, kérem keressen elérhetőséginken!

+36705281162