Gondolák 8 sor polccal különböző kiosztásokban egyéb kiegészítőkkel. (konzol)

a. – oszlop
b. – láb
c. – hátfal
d. – polc
e. – konzol
f. – ársín
g. – gondola tető

Gondolával az átlátható üzletberendezésért

Gondolák használatával könnyen átlátható és rendezett üzlethelyiséget alakíthat ki, ahol öröm a vásárlás, a leltározás pedig gyors és hatékony.

Az, hogy egy üzletbe mennyire szívesen térnek be a vásárlók, sok mindentől függ. Nem csak az árukínálat és az árak határozzák meg a vásárlásokat, hanem a bolt rendezettsége is. Senki sem nézelődik szívesen egy rendetlen, káosz uralta helyiségben, míg a szépen rendben tartott, gondozott üzletben szeretnek körülnézni az emberek.

Annak, aki vásárlóbarát módon szeretné berendezni a helyiséget, érdemes a gondolák mellett döntenie. A gondolák ugyanis lehetővé teszik, hogy a széles termékválasztékot átlátható módon mutassuk be, vagyis az érdeklődők lássák a rengeteg árut, mégse legyen rendetlen az összkép. A gondolák körbejárhatóak, ráadásul nem igényelnek karbantartást és az áruk is kedvező.

Amennyiben Ön is olyan üzlethelyiséget szeretne kialakítani, ami vásárlóbarát, és a leltározást is hatékonyan meg lehet oldani benne, keressen minket bizalommal, és döntsön a gondolák mellett! Munkatársaink szívesen segítenek mindenben a megadott elérhetőségeinken.

Kérjen árajánlatot!

Ha igénybe szeretné venni szolgáltatásunkat, kérem keressen elérhetőséginken!

+36705281162