A pontos árért kérjük keressen minket valamelyik elérhetőségünkön.

A lengő tábla kiváló figyelemfelkeltő!

Egy cég sikerességében fontos szerepet játszanak a különféle marketing eszközök. Ezeknek az előnyeit mindenképp érdemes kihasználni, hiszen a megfelelő reklámnak köszönhetően sokkal többen szereznek tudomást a vállalkozás létezéséről és így nagyobb bevételre is lehet szert tenni. A kültéren használható reklámeszközök között népszerűek például a lengő táblák, amik hatékonyan felhívják magukra a járókelők figyelmét.

A lengő táblák titka, hogy a szél mozgatja őket, ennek köszönhetően többen néznek rájuk, mint egy hagyományos táblára vagy plakátra. Az ember ösztönösen felfigyel a mozgó dolgokra, így a lengő táblák mellett csak kevesen mennek el anélkül, hogy rápillantanának a rajtuk található információkra. A maximális hatás érdekében mindenképp érdemes nagy feliratokat, színeket, képeket alkalmazni, nem célszerűek a túl hosszú szövegek, illetve a kis betűk, amiket messziről nehezen lehet elolvasni.

Amennyiben kérdése van a lengő táblákkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken! Kérje ajánlatunkat még ma, hogy mielőbb élvezhesse az eszköz előnyeit!

Kérjen árajánlatot!

Ha igénybe szeretné venni szolgáltatásunkat, kérem keressen elérhetőséginken!

+36705281162