Perforált hátfalas fali egységekkel az egyedi üzletberendezésért

Perforált hátfalas fali egységeinkkel úgy alakíthatja ki üzlete berendezését, ahogyan Önnek tetszik! Keressen minket bizalommal termékeinkért!

Gyakran előfordul, főleg a speciálisabb árukínálat esetében, hogy a klasszikus üzletberendezési megoldások, illetve polcok nem igazán felelnek meg az elvárásoknak. Kétségbe esni azonban semmi esetre sem szabad, hiszen a perforált hátfalas fali egységeknek köszönhetően nem lesz nehéz akár teljesen egyedi módon berendezni a helyiséget, a falfelületeket is kihasználva.

perforált hátfalas fali egységek előnye, hogy a polcok nem fixen rögzítettek, hanem úgy helyezhetjük el őket, ahogy annak szükségét látjuk: kialakíthatunk szélesebb és keskenyebb polcközöket is, de kampókat is a hátfalba illeszthetünk akasztós termékekhez, így a lehetőségek száma szinte végtelen. Ajánljuk őket minden olyan üzletbe, ahova különleges megoldásra van szükség, kínálatunkból ráadásul kedvező áron beszerezhetőek.

Ha üzletberendezéssel kapcsolatosan keresgél, a legjobb helyen jár! Keressen minket bizalommal, és döntsön a perforált hátfalas fali egységek mellett, válasszon modern, egyedi megoldást!

Perforált hátfalas egységek

a. – oszlop
b. – láb
c. – hátfal
d. – polc
e. – konzol
f. – ársín

Kérjen árajánlatot!

Ha igénybe szeretné venni szolgáltatásunkat, kérem keressen elérhetőséginken!

+36705281162