Fali egységek

Fali egységek 5 sor polccal különböző kiosztásokban, egyéb kiegészítőkkel. (konzol)

a. – oszlop
b. – láb
c. – hátfal
d. – polc
e. – konzol
f. – ársín

 

Fali egységekkel a falfelületeket is kihasználhatja!

Fali egységekEgy üzletben fontos szerepe van a megfelelő polcrendszereknek. Ha ezeket jól választjuk meg, akkor adott helyen sokkal több termék tárolható, ráadásul átláthatóbban és rendezettebben. Érdemes a maximális helykihasználásra törekedni, ehhez pedig szükség lehet fali egységek használatára is.

fali egységeknek köszönhetően a nagy falfelületek is kihasználhatóak, akár a raktárban, akár az eladótérben. A berendezéseken a termékek átlátható módon, rendezetten helyezhetőek el, így a dolgozók és a vásárlók is könnyen kiigazodhatnak rajta. Szinte bármilyen terméktípus esetén jól használhatóak, könnyen tisztíthatóak és az általunk kínált fali egységek erősek, strapabíróak is. Érdemes őket a raktárban és az eladótérben is körülbelül szemmagasságban elhelyezni.

Amennyiben fali egységeket szeretne vásárolni boltjába, keressen fel minket bizalommal! Széles termékválasztékkal és kedvező árakkal várjuk, ha pedig kérdése van polcrendszereinkkel kapcsolatban, a megadott elérhetőségeink bármelyikén szívesen segítünk Önnek. 

Telefon:+36705281162
E-mail:iroda@kingtego.eu
Elérhetőségek