Vannak vállalkozó kedvűek, akik inkább saját maguk állítják össze és szerelik fel a polcrendszerüket, mint hogy segítséget kérjenek. Az alábbiakban nekik szeretnénk egy kis segítséget nyújtani, hogy ne csak kreatív, hanem biztonságos és praktikus is legyen a végeredmény az üzletben.

A Tegometall polcrendszereknél nem szükséges csavarozás, mint a Salgó polcok esetében, az összeállítás rendkívül egyszerű és nem időigényes.

Első lépésként az oszlopokra fel kell ütni a lábakat. Ezután következik a hátfal és egy polc a lábakra, ez az úgynevezett bázispolc. A következő lépés, hogy vízmérték segítségével szintbe hozzuk a lábak állását. Végül nincs más teendő, mint az igényeknek megfelelően a polcok magasságának beállítása.

Polcrendszereink az előírt szabványoknak megfelelőek, könnyen kivitelezhetőek, így ideális választást nyújtanak bármelyik kísérletező kedvű üzletvezetőnek!

Ha minőségi tegometall polcrendszert keres üzlete berendezéséhez, vágjon bele bátran a barkácsolásba, és forduljon hozzánk megbízható termékekért! Ha segítségre van szüksége, bátran keresse fel kollégáinkat!

+36705281162