A megfelelő polcrendszerek használatával kihozhatja a maximumot üzlethelyiségéből. Az optimális térkihasználás megvalósítása nem is olyan bonyolult!

A nagy raktárkészlet a változatos kínálat alapja, amit minden kereskedelmi egységtől elvárnak a vevők. Ehhez azonban vagy hatalmas raktárhelyiség szükséges, vagy az, hogy a rendelkezésre álló terület tökéletesen ki legyen használva. Értelemszerűen az utóbbi megoldás a hatékonyabb, ezért a polcrendszer kiválasztása kulcsfontosságú.

A polcrendszernek illeszkednie kell a rajta elhelyezendő termékekhez, hiszen nem mindegy, hogy nehéz és nagyméretű termékeket szeretne rajta tárolni vagy rengeteg apró alkatrészt. Ezt érdemes végig gondolni a választás előtt és ennek megfelelően dönteni egy rendszer mellett. Fontos, hogy a polcrendszerrel jól ki lehessen tölteni a teret, azaz a raktár minél nagyobb részét be lehessen polcozni vele. További előny a bővíthetőség. 

Amennyiben az ideális polcrendszert keresi, forduljon hozzánk bizalommal! Csapatunk segít megtalálni a tökéletes berendezést raktárába, amivel hosszú távon is elégedett lesz.

+36705281162