Élelmiszerüzletben polcokra, gondolákra, faliegységekre van szükség. A berendezés állhat akár használt polcokból is, amik jó állapotnak örvendenek.

A használt termékekben gyakran bőven van még potenciál. Pusztán azért, mert az előző tulajdonos már nem tart igényt egy termékre, valaki más még hasznát veheti. A használt polcokból több modellt is forgalmazunk, alacsonyabb áron, mintha egy vadonatúj üzletberendezést vásárolna.

A használt polcból az Ön üzletében új üzletberendezés lesz, ami minden fajta áru kipakolásához és forgalmazáshoz ideális. Válasszon gondolát, faliegységet, állítson össze komplett polcrendszert a hiánytalan üzletberendezéshez!

A polcrendszerek beszerzésével már olyan összeget tud spórolni, amit a vállalkozása sikerébe invesztálhat. Vásároljon olyan polcokat, amiket valaki más már használt és újszerű állapotuknak köszönhetően az Ön üzletében is megbízhatóan lehet majd őket használni! A kollégáink szívesen eligazítják a termék választékban bármelyik elérhetőségünkön keres minket.

+36705281162