Pékségébe szeretne olyan üzletberendezést, ami egyszerre praktikus, esztétikus, könnyen kezelhető és hosszú távon is a minőségi kivitelezésről tesz tanúbizonyságot? Az ezeknek a kritériumoknak megfelelő bútorokat nem egyszerű kiválasztani, sokszor az egyéni szükségletek is befolyásolják a helyes döntést.

A polcrendszerek esetében sincs ez másként. A méret és a kivitelezés mellett az is különösen nagy súllyal esik a latba a választás során, hogy milyen alapanyagú a polcrendszer. Fából vagy modernebb fémből készüljön? Melyik a legideálisabb egy olyan üzletbe, ahol friss pékáruval dolgoznak nap mint nap?

A fém polcrendszerek egyértelmű előnye, hogy hosszú távon tartósak, könnyen lehet tisztán tartani és karbantartani őket és sok esetben mobilabbak is, mint a súlyos fapolcok. A fapolcok esetében, mivel természetes alapanyagból készültek számolni kell a kopás, elhasználódás és hasonló amortizációk bekövetkeztével. A faanyag, főleg ilyen igénybevétel esetén nem olyan hosszú életű, mint a fém, ápolása pedig nem éri meg hosszú távon.

Forduljon hozzánk bizalommal és válasszon az Ön igényeihez illő polcrendszert pékségbe is!

+36705281162