Amikor belépünk egy üzletbe, az első benyomás különösen nagy jelentőséggel bír. Ha bolti polcokkal túlzsúfolt helyiségbe érkezünk, ahol megmozdulni is alig lehet, nagy valószínűséggel nem fogunk betérni többet. Éppen ezért a polcokat érdemes szellősen elhelyezni, hogy kényelmesen lehessen közöttük közlekedni és válogatni a termékekből. A bejárati ajtóval szemben lévőknek és a kirakatban elhelyezetteknek érdemes a bolt fő profiljához tartozó dolgokat tartalmazniuk, hogy az arra járók azonnal tudják, hogy mit szerezhetnek be innen.

A bolti polcokon elhelyezett termékek hozzáférhetősége is fontos, nem jó, ha olyan magasak, hogy a vevőknek segítséget kell kérnünk az eladótól a levételükhöz. Ha túl sok mindent helyezünk rájuk, nem csak balesetveszélyesek lehetnek a túlterhelés miatt, de nehézséget okozhat az is, hogy úgy vegyük el a számunka kellő dolgokat, hogy közben ne essen le mellőle semmi.

Minőségi bolti polcokat szeretne vásárolni? A legjobb helyen jár! Kérdéseivel keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!

+36705281162