IMG_1442
Kategória Tippek

Amikor belépünk egy üzletbe, az első benyomás különösen nagy jelentőséggel bír. Ha bolti polcokkal túlzsúfolt helyiségbe érkezünk, ahol megmozdulni is alig lehet, nagy valószínűséggel nem fogunk betérni többet. Éppen ezért a polcokat érdemes szellősen elhelyezni, hogy kényelmesen lehessen közöttük közlekedni és válogatni a termékekből. A bejárati ajtóval szemben lévőknek és a kirakatban elhelyezetteknek érdemes a bolt fő profiljához tartozó dolgokat tartalmazniuk, hogy az arra járók azonnal tudják, hogy mit szerezhetnek be innen.

A bolti polcokon elhelyezett termékek hozzáférhetősége is fontos, nem jó, ha olyan magasak, hogy a vevőknek segítséget kell kérnünk az eladótól a levételükhöz. Ha túl sok mindent helyezünk rájuk, nem csak balesetveszélyesek lehetnek a túlterhelés miatt, de nehézséget okozhat az is, hogy úgy vegyük el a számunka kellő dolgokat, hogy közben ne essen le mellőle semmi.

Minőségi bolti polcokat szeretne vásárolni? A legjobb helyen jár! Kérdéseivel keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén!

Comments are closed.

Telefon:+36705281162
E-mail:iroda@kingtego.eu
Elérhetőségek