Bármilyen üzletben helyettesíthetik az üzletberendezést a használt polcrendszerek. A berendezés szinte minden kereskedésben tartalmaz gondolákat is.

A polcokra kihelyezett termékekhez gyakran használnak gondolákat. A gondola az üzletberendezés egy speciális, polcos eleme, amit rugalmasan lehet használni az árukínálásra. Az árukínálás egyik legjobban kihasználható eszközéről van szó. A gondola népszerűsége annak köszönhető, hogy többféle típusban elérhető, az egyes típusok megtervezett kombinálásával pedig a helykihasználás maximálisan megvalósítható. Ugyanígy mindenféle árunak jut hely a polcokon. Terhelhető, mégis stabil marad.

A gondolák óriási előnye, hogy minden üzlet méretéhez, formájához és elrendezéséhez  is megfeleltethetőek. A berendezéshez egy vagy két oldalú polcok, középen és fal mellett, sorvégen is elhelyezhető gondolák is beszerezhetőek.

Használt, tehát bevált és olcsóbb is

Az ilyen polcok önmagukban még nem állnak készen a termékek kínálására és tárolására. Kiegészítőkkel is fel kell őket szerelni. Az árcímke kihelyező plexik mellett a kidőlésgátlók is alapvető elemnek számítanak, de hasznos lehet néhány akasztó is. Stabil berendezésről van szó, aminek lábai vannak. Könnyen össze lehet szerelni és ugyanígy szétszedni is. Az áru mindig szem előtt van, vonzó és informatív elrendezésben egy ilyen polcon.

A használt polcrendszerek előnye, hogy nem kell spórolni velük. Az alacsonyabb ár ugyanis nagyobb szabadságot ad a vásárlásban, de ez nem jár a polcok rövidebb élettartamával. A nagyobb területű üzletben és a kisebb helyeken is nagyszerűen kihasználhatóak a gondolák tulajdonságai. Csupán meg kell találni a megfelelő típusú polcot és kiszámítani, miből pontosan hány darabra van szükség.

Az új mellett szívesen vásárol használt üzletberendezést is? A mi kereskedésünk sokszínű kínálattal rendelkezik használt polcokból, gondolákból és a kereskedelemben praktikus kiegészítőkből. Amennyiben felkeltette a figyelmét az ajánlatunk, vegye fel velünk a kapcsolatot bátran!

+36705281162