Használt polcokból érdemes bevásárolni, ha gyorsan elhasználódnak a tároló állványok.

Gondoskodjon arról, hogy az üzletében legyen minden polc megfelelő állapotban Önnek, a vevőknek és a kollégáknak is!

Egy üzletben eltérő intenzitással amortizálódik az üzletberendezés. Ennek az egyik oka lehet a termékek eltérő típusa is, amiket a vevőknek kínálnak. Egy gyermekjátékokat forgalmazó boltban például sokkal kevésbé használódhatnak el a polcok és állványok, mint mondjuk egy zöldség-gyümölcs üzletben.

A zöldség-gyümölcs, csemege boltban a polcok nagyobb mértékben ki vannak téve a fizikai hatásoknak. Gondoljunk csak bele, hogy a termékek számára fenntartott rekeszek, dobozok hogyan kerülnek a polcokra. A gyümölcsökkel telepakolt rekeszeket felpakolni és a helyükre nehéz fizikai munka. A pakolás azzal jár, hogy a polcok megkarcolódnak, egyre jobban elkopnak, ahogyan egyre többször tolnak rájuk teli rekeszeket. Egy ilyen üzletben sokkal nagyobb a szennyeződés mértéke is, mint mondjuk egy könyvesboltban vagy egy cipő üzletben. A zöldséges bolt üzletberendezése rövidebb idő leforgása alatt kopik, koszolódik, sőt még idő előtt tönkre is mehet, hiszen történhetnek törések, amiknek következtében már nem lehet megmenteni a polcokat.

Használt polcokkal gyors és olcsó a csere

A használt polcok éppen emiatt jelentenek tökéletes választást a hasonló üzletek számára, mert nem feltétlenül éri meg vadonatúj polcokra költeni. Ne vásároljon minden egyes alkalommal új üzletberendezést, ha az sokkal gyorsabban eléri az élettartama végét, mint egy másik helyen! A már használt, de még jó állapotban lévő polcrendszereket szerezze be olyan forgalmazótól, aminek megbízhat a termékeiben! A régi helyére olcsóbb, de stabil polc kerül.

Forduljon bizalommal a mi cégünkhöz, mert biztos lehet abban, hogy a termékeink nem silány és kiszolgált darabok, hanem ellenőrzött minőségű és esztétikai szempontból is meggyőző polcrendszerek. A honlapunkon tud tájékozódni a polckínálatunkról, válogasson és vásároljon!

+36705281162