Nincs ötlete, hogyan spórolhatna egy kicsit az üzlete kiadásain? Szeretné, ha sokkal gazdaságosabban tudná fenntartani a boltot, és pár hasznos ötlet segítségével lefaragna a költségekből? Érdemes például az üzletberendezéseket számba venni, és elgondolkodni egy okos cserén.

Megesik, hogy valami már kiszolgálta az idejét, egy polc elöregedett, egy pult megsérült, egy gondola használhatatlanná vált. Itt is van választási lehetősége, hiszen dönthet úgy, hogy új bútort vásárol, de úgy is, hogy használt polcokra cseréli a régieket.

Ha úgy dönt, hogy az utóbbi lehetőség a vonzóbb, keressen fel minket bizalommal, és vásároljon üzletébe használt polcokat! Minden használt termékünk kifogástalan állapotban van, megkímélt kondíciónak örvend, ami kiválóan alkalmas még az éveken át tartó, további használatra.

Miből válogathat? Használt polcaink között gondolákat éppenúgy talál, mint egyszerű faliegységeket és perforált hátfalas faliegységeket. Amelyikre szüksége van, azt rögtön meg is vásárolhatja, az eredetinél jóval kedvezőbb áron.

Elérhetőségeinken kapcsolatba léphet velünk, és bővebb tájékoztatást szerezhet használt polcainkról! Keressen minket bátran!

+36705281162