Egy üzlet vagy raktár berendezése igen nagy körültekintést igénylő tevékenység, hiszen nagy mennyiségű termék esetén is a praktikus és átlátható megoldásokra kell törekedni a hatékony munkavégzés, valamint a vásárlói igények maximális kielégítése érdekében.

Azonban ha végeztünk az üzlet kialakításának megtervezésével, gondoskodnunk kell a polcrendszerek szereléséről, mely szintén megterhelő feladat lehet. Az állványok szerelése általában igen összetett tevékenység, mely során ügyelni kell a sorrendiségre, valamint szakszerű kezelésre, hogy minden elem sérülésektől mentesen és biztonságosan kerüljön az előre megtervezett helyére.

Cégünk hosszú évek tapasztalatával vállalja polcrendszerek szerelését, melyet munkatársaink szakszerűen, gyorsan és precízen végeznek, ügyfeleink elvárásainak teljes mértékben eleget téve.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha üzlete, raktára berendezése során komplex szolgáltatásokat szeretne igénybe venni, hiszen nálunk nem csupán új állványait szerezheti be, hanem a polcrendszerek szerelésének terhét is levesszük a válláról!

+36705281162