A jól megtervezett, gondosan megválasztott polcrendszerek jelentős mértékben hozzájárulhatnak az üzlet sikeréhez. Ennek érdekében fontos, hogy nagy figyelmet fordítson az élelmiszerbolt berendezésére.

Sokan gondolják, hogy a megfelelő berendezés csak esztétikai szempontból lényeges, pedig komplex feladat. Jelentős hatást gyakorol a vásárlók döntéseire, ezáltal az üzlet bevételére is. Ha jól megtervezett, alapos átgondolást követően elhelyezett szerkezetek állnak rendelkezésre, könnyebben ösztönözheti az embereket a vásárlásra. Ezek ugyanis fokozzák az érdeklődést, és segítik az eligazodást.

Mire célszerű az áruk elhelyezése során figyelmet fordítani? 

  • A szemmagasságban található polcokra érdemes a legnagyobb haszonkulcsú, újdonságnak számító termékeket elhelyezni.
  • A gyermekek szemmagasságába olyan árukat célszerű tenni, amelyeket ők szívesen választanak.
  • Az alsó polcok kiváló helyet biztosítanak a nehéz, nagy csomagolású termékeknek.
  • Tanácsos zónákat kialakítani, ezáltal könnyen megtalálhatóak az adott kategóriába tartozó termékek.
  • Fontos a jól látható árjelölés, az akciókra való felhívás.
  • Érdemes a szezonális termékeket egy adott kiemelt helyen elérhetővé tenni.

Egyre többen igyekeznek az egészséges életmódra ügyelni. Ennek érdekében az élelmiszerboltban átgondoltan vásárolnak, így erre lényeges nagy hangsúlyt fektetni. A környezetbarát termékek, valamint a helyi termelők árui szintén kiemelt szerepet kaphatnak.

Milyen a kiváló polcrendszer egy élelmiszerboltban?

Strapabíró, esztétikus, könnyen tisztítható, könnyen áthelyezhető. Fontos a polcok méreteit az alapterülethez és a termékek mennyiségéhez, a különböző méreteikhez igazítani. Az egyszerű átrendezhetőség és bővíthetőség szintén lényeges.

Minden szempontból a legjobb megoldásra juthat nálunk. Kedvező áron veheti át a célnak leginkább megfelelő polcrendszereket új vagy használt állapotban. Sikeresen végezheti a tevékenységét, és elégedett lehet az élelmiszerbolt berendezésével, ha igénybe veszi a szolgáltatásunkat. Keressen bennünket bizalommal!

+36705281162