Vevőterelő

A pontos árért kérjük keressen minket valamelyik elérhetőségünkön.

Perforált hátfalas fali egységekkel az egyedi üzletberendezésért

perforált hátfalas fali egységek

Perforált hátfalas fali egységeinkkel úgy alakíthatja ki üzlete berendezését, ahogyan Önnek tetszik! Keressen minket bizalommal termékeinkért!

Gyakran előfordul, főleg a speciálisabb árukínálat esetében, hogy a klasszikus üzletberendezési megoldások, illetve polcok nem igazán felelnek meg az elvárásoknak. Kétségbe esni azonban semmi esetre sem szabad, hiszen a perforált hátfalas fali egységeknek köszönhetően nem lesz nehéz akár teljesen egyedi módon berendezni a helyiséget, a falfelületeket is kihasználva.

perforált hátfalas fali egységek előnye, hogy a polcok nem fixen rögzítettek, hanem úgy helyezhetjük el őket, ahogy annak szükségét látjuk: kialakíthatunk szélesebb és keskenyebb polcközöket is, de kampókat is a hátfalba illeszthetünk akasztós termékekhez, így a lehetőségek száma szinte végtelen. Ajánljuk őket minden olyan üzletbe, ahova különleges megoldásra van szükség, kínálatunkból ráadásul kedvező áron beszerezhetőek.

Ha üzletberendezéssel kapcsolatosan keresgél, a legjobb helyen jár! Keressen minket bizalommal, és döntsön a perforált hátfalas fali egységek mellett, válasszon modern, egyedi megoldást!

Vevőterelő_01
Vevőterelő
Vevőterelő_02
Vevőterelő_03
Vevőterelő_04
Telefon:+36705281162
E-mail:iroda@kingtego.eu
Elérhetőségek